Om mig

Vill bidra till att saker förändras och att jag själv och andra mår bra och bättre. Ekonomi är en av de delarna för mig, och det är det jag fokuserar på här. Mycket annat relaterar till ekonomin, så det skriver jag om också.

Är övertygad om att många skulle må bättre av att jobba, stressa och konsumera mindre och hellre skapa, träna, umgås och leva långsammare och mer hållbart.

Gillar snygga kläder med slow fashion-tänk, läppstift, dricka bubbel, skratta, sticka, sy, laga mat, läsa böcker, gå i skogen, prata och umgås med min respektive, familj och vänner. Ja, det låter väl som att jag är som folk är mest, eller?

Tränar för att må bra, sällan för att det är kul (förrän efteråt!) Född i Mora, uppvuxen framförallt i Uppsala förutom några år i Östersund. Har bott 5 år utomlands i Guatemala, USA, Chile och Sydafrika. Bor i Uppsala med min respektive. Masterexamen i statsvetenskap med internationell inriktning.

Om affiliatelänkar
I den här bloggen använder jag affiliatelänkar till företag som jag tycker är användbara i linje med bloggens innehåll och som jag själv använder. Det gäller nedan företag (uppdateras kontinuerligt). Jag markerar i början av varje inlägg att det är affiliatelänkar med, och markerar varje länkning i själva inlägget.
Nischade banker för sparande och investerande: Avanza (affiliatelänk)
Telefonföretag som har schyssta, hållbara och flexibla villkor: Vimla (affiliatelänk) och Hallon (affiliatelänk).
För Vimla har jag också en tipslänk som ger 10 kr lägre månadsavgift om du använder den, klicka här om du är intresserad av den.
Mataffär med hållbarhetstänk: Matsmart.se (affiliatelänk) som är ett företag som säljer mat som annars skulle slängas till lägre priser. Smart och hållbart för både plånbok och miljö!
– Företag där du kan låna ut pengar för investering i solceller: Trine. Den här länken är en tipsarlänk, som ger dig 10 euro att investera för.

%d bloggers like this: