Om mig

Vill bidra till att saker förändras och att jag själv och andra mår bra. Ekonomi är en del av det, och det är vad jag fokuserar på här. Mycket annat relaterar till ekonomin, så det skriver jag om också.

Är övertygad om att många skulle må bättre av att jobba, stressa och konsumera mindre och hellre skapa, träna, umgås och leva långsammare och mer hållbart.

Gillar snygga kläder med slow fashion-tänk, läppstift, dricka bubbel, skratta, sticka, sy, laga mat, läsa böcker, gå i skogen, prata och umgås med min respektive, familj och vänner. Ja, det låter väl som att jag är som folk är mest, eller?

Tränar för att må bra, sällan för att det är kul (förrän efteråt!) Född i Mora, uppvuxen framförallt i Uppsala förutom några år i Östersund. Har bott 5 år utomlands i Guatemala, USA, Chile och Sydafrika. Bor i Uppsala med min respektive. Masterexamen i statsvetenskap med internationell inriktning.

Om affiliatelänkar
I den här bloggen använder jag ibland så kallade affiliatelänkar till företag som jag tycker är användbara i linje med bloggens innehåll och som jag själv använder. Affiliatelänkar, eller adlinks som det också kallas, är en möjlighet för mig att kunna tjäna lite (obs lite 🙂 ) pengar på den här bloggen. Det som händer är att om du klickar på en affiliatelänk till ett företag och sedan köper något på deras sida så får jag en liten summa. Det kostar inte dig något. Du kan till och med få rabatt om du använder någon rabattkod som jag tipsar om.
Enligt de riktlinjer som finns för affiliatelänkar så ska det vara tydligt utmärkt när det är fråga om det. Jag markerar i början av varje inlägg att det är affiliatelänkar med, och markerar varje länkning i själva inlägget.

Det ska betonas att jag inte gör reklamsamarbeten med dessa företag. Det har jag en alldeles för liten blogg för 😀 När jag bestämmer mig för att skriva om något specifikt så kollar jag ibland om det finns affiliatelänkar tillgängliga för just det företaget, och sedan använder jag dem. Men jag har redan bestämt mig för att tipsa om företaget, så affilatelänkarna är mer en bonus för mig, om det är så att någon är intresserad av att använda det som jag tipsat om 🙂

Jag har affiliatelänkar för nedan företag (uppdateras kontinuerligt).

Nischade banker för sparande och investerande: Avanza (affiliatelänk)
Telefonföretag som har schyssta, hållbara och flexibla villkor: Vimla (affiliatelänk) och Hallon (affiliatelänk).
För Vimla har jag också en tipslänk som ger 10 kr lägre månadsavgift om du använder den, klicka här om du är intresserad av den.
Mataffär med hållbarhetstänk: Matsmart.se (affiliatelänk) som är ett företag som säljer mat som annars skulle slängas till lägre priser. Smart och hållbart för både plånbok och miljö!
Matsvinnsapp: Karma, en app där du kan köpa mat som fortfarande är fräsch, men som av olika anledningar inte gått åt. Priset är alltid minst halva priset. Den här länken är en tipsarlänk, där du får 40 kr rabatt på ditt första köp.
– Företag där du kan låna ut pengar för investering i solceller: Trine. Den här länken är en tipsarlänk, som ger dig 10 euro att investera för.

Ingrids pysselhörna

Klädsömnad, husmorstips och hardcore-pyssel!

Textila inslag

Form och färg, vävning, broderi och annat textilt

Tankar om skola

Och ibland annat som rör sig i magister Falks huvud.

Liv's Blog

Travel, Veganism & More...

Spara med Sara

Få kontroll över din ekonomi steg för steg

Linnéa Schmidt

www.zacerol.com

framtidsfeministen

Varför ska kvinnor öka risken i sitt sparande? Är kvinnor bättre investerare än män? Hur gör man när man vill köpa sin första aktie? Vad ska man tänka på om man vill investera jämställt? Detta och mycket mer diskuterar vi i bloggen. /Sandra Bourbon, www.framtidsfeministen.se

Spara mig lycklig

Ett rehab för en Slösa

besser1

Just another WordPress.com site

Avkastningsraketen

Investerings- och sparblogg med målet att kunna leva på utdelningar innan 50

%d bloggers like this: