This is how we go out!

9 Mar

Kudos till min vän Maria så blev jag introducerad till Leslie Halls musik år 2009. Jag var så sjukt inne på henne att jag till och med klädde ut mig till Leslie på Halloween det året, guldspandex och allt. Den här sången var def en av de sånger jag och min roomie Brit-Brit lyssnade mest på under den här tiden. Lägg till den i din bästa spellista!

 

Image

Fotocred: Chelsea Jean

Image

Fotocred: Lindsay Beckman/Gretchen Dellner

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: