Varför detta?

31 Dec

I början av december hade jag två för mig obehagliga drömmar. En av dem handlade om att en vän blev gravid och använde droger under graviditeten. Den andra handlade om mig som sångare i en kör, men jag kunde inga sånger, ställde mig på fel plats och blev inte accepterad av de andra sångarna.

De här drömmarna var ju såklart OTROLIGT obehagliga 😉 så jag talade med min personliga drömtydare: min mamma. Hon säger att alla personer i ens drömmar representerar sidor av en själv och att man skall lyssna till vad ens undermedvetna vill säga till en.

Mammas drömtydning 1: Jag har något ofött, oanvänt, inom mig som måste komma ut och jag är rädd för att jag förstör det eftersom jag för tillfället inte jobbar med det jag vill göra i framtiden (unga kvinnors ledarskap).

Mammas drömtydning 2: Jag har försökt få in en fot inom kvinnors ledarskap, utveckling, etc. här i Sverige men inte varit framgångsrik än. Jag har kunskapen, den blir bara inte använd.

Så, ignorera det faktum att man aldrig är intresserad av andra människors drömmar, det här stämmer på mig. Jag mailade min mentor i USA och han rekommenderade mig att börja blogga, att börja göra något av idéerna jag har och få ut dem i alla fall till någon därute.
Så det är vad jag gör nu. Jag tar initiativ och bloggar. På den här bloggen blir det på svenska, på wipitblog.wordpress.com bloggar jag på engelska, om samma sak. Jag hoppas att någon därute blir inspirerad av vad jag har att säga.
(Skall tilläggas att min 15-åriga kusin läst och det betyder mycket!)

Hanna

Hello World!

Hello World!

One Response to “Varför detta?”

  1. Erika January 1, 2013 at 5:21 am #

    Kul att läsa din blogg, ska skriva ner mina drömmar så får jag boka tid hos din mamma när jag kommer hem 😉 Kram!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Ingrids pysselhörna

Klädsömnad, husmorstips och hardcore-pyssel!

Textila inslag

Form och färg, vävning, broderi och annat textilt

Tankar om skola

Och ibland annat som rör sig i magister Falks huvud.

Liv's Blog

Travel, Veganism & More...

Spara med Sara

Få kontroll över din ekonomi steg för steg

Linnéa Schmidt

www.zacerol.com

framtidsfeministen

Varför ska kvinnor öka risken i sitt sparande? Är kvinnor bättre investerare än män? Hur gör man när man vill köpa sin första aktie? Vad ska man tänka på om man vill investera jämställt? Detta och mycket mer diskuterar vi i bloggen. /Sandra Bourbon, www.framtidsfeministen.se

Spara mig lycklig

Ett rehab för en Slösa

besser1

Just another WordPress.com site

Avkastningsraketen

Investerings- och sparblogg med målet att kunna leva på utdelningar innan 50

%d bloggers like this: